Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Laptop Support

Problem with toshiba laptop pcmcia and plug and play drivers

This is a discussion on Problem with toshiba laptop pcmcia and plug and play drivers within the Laptop Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello I'm in desparate need of help here. My problem is that my laptop is not installing the drivers for


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-06-2008, 07:39 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
OS: windows xp service pack 2



Hello

I'm in desparate need of help here.

My problem is that my laptop is not installing the drivers for a belkin cardbus to firewire card. The drivers are plug and play but windows does not find them instead just says unknown pci device. I know the card is compatable, i have reinstalled xp and updated all the drivers, i have looked everywhere on the net for the drivers (non came with the card) but cannot find any that work. This is driving me insane!! the worst is i need to get it working for work.

My laptop is toshiba satellite pro A120
Windows xp service pack 2 (i did try service pack 3 but no joy)
The card is belkin F5U513V firewire notebook adapter.

Please can someone help?

Thanks

__________________
Neko Neko is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:48 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts