Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Laptop Support

Microphone buzzes with boost, doesn't work otherwise

This is a discussion on Microphone buzzes with boost, doesn't work otherwise within the Laptop Support forums, part of the Tech Support Forum category. Sorry, I didn't know if this needed to go here or in the sound card forum. I just bought a


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-08-2009, 07:40 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
OS: XP



Sorry, I didn't know if this needed to go here or in the sound card forum.

I just bought a used Alienware M766. I have a headset that I use for calls on skype, and it works on my desktop computer, but for some reason it doesn't work on this laptop. The microphone is VERY quiet, and when I turn mic boost on, it's back to normal, but there's an obnoxious buzzing noise in the background. Do you know how I can fix this? Is there any way to get my microphone to work without using boost?

By the way my sound card is a C Media (not sure exactly which type though).

__________________
fenderella5678 is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 08:51 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts