Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support

Post New Thread
Threads in Forum : Laptop Support Forum Tools Search this Forum
Announcement
Views: 151,260 View Announcement Announcement: Microsoft MVP Status
02-07-2010 Horse (Administrator)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
Potat0
I had the some problem! And I was thinking in a nightmare!
08-26-2014 06:39 PM
by Joao Camacho Go to last post
7 8,098
 
tara138
You can look in BIOS to be sure the Wireless Adaptor is not
08-26-2014 04:44 PM
by Old Rich Go to last post
6 279
 
Pegmlsgy
Yes, please re-read my Post #3; it has all the information
08-26-2014 02:52 PM
by BIGBEARJEDI Go to last post
5 214
 
saintsfan

08-26-2014 11:17 AM
by joeten Go to last post
27 1,110
 
Caul
Thanks all, especially Panther as that spec sheet put the
08-26-2014 06:16 AM
by Caul Go to last post
6 412
 
petespoiled
I use it for school..
08-26-2014 06:09 AM
by petespoiled Go to last post
7 330
 
Mrxshamsi
I can open up the laptop but I won't be sure on which one
08-26-2014 04:57 AM
by Mrxshamsi Go to last post
5 251
 
kw02
Go to HP, look in the Software / Drivers Download area of
08-26-2014 02:11 AM
by alpenadiver Go to last post
4 263
 
spectastic
Hi spectastic, AC adapter power cords do do bad so it's
08-25-2014 07:40 PM
by DBCooper Go to last post
1 194
 
necrokira
You could physically remove the wireless device, cycle
08-25-2014 07:35 PM
by Panther063 Go to last post
8 281
 
maziar_parvaneh
Hi , i found it by your help ... thank you very much
08-25-2014 01:52 PM
by maziar_parvaneh Go to last post
2 185
 
cheekybadgerboi
Cheers, will do :)
08-25-2014 12:12 PM
by cheekybadgerboi Go to last post
9 226
 
TheAppleSalad
No problem.
08-25-2014 09:55 AM
by joeten Go to last post
4 90
 
forfiterszwagie
I concur with Joe on this. Also, regarding your comments
08-25-2014 09:32 AM
by BIGBEARJEDI Go to last post
5 374
 
Ant474
Looks like 'power on' password was set in bios. You must
08-25-2014 01:32 AM
by Stancestans Go to last post
2 203
 
henryg_1
I tried Acer's drivers (downloaded from a link provided by
08-25-2014 01:28 AM
by henryg_1 Go to last post
2 193
 
networkingjunki
Hi and welcome to TSF this is our troubleshooting sticky
08-24-2014 08:46 AM
by joeten Go to last post
1 211
 
Gordoesmito
Hi and welcome to TSF this is our sticky for
08-24-2014 08:45 AM
by joeten Go to last post
1 211
 
Mranderson92
:smile:you could try flashing the bios, it costs nothing
08-24-2014 08:06 AM
by john2001 Go to last post
13 246
 
john2001
:smile:Hi DBCooper, thanks for responding, yes I have tried
08-24-2014 07:50 AM
by john2001 Go to last post
2 186
 
DiaSharaf
Maybe Windows Update installed one of their "helpful"
08-24-2014 07:49 AM
by Rich-M Go to last post
21 973
 
vampirceto30
no i dont have warranty on my laptop
08-24-2014 07:22 AM
by vampirceto30 Go to last post
4 172
 
sean999
Your welcome.
08-24-2014 07:00 AM
by joeten Go to last post
11 321
 
error123
AMD Radeon™ HD 8870M got this graphic card but
08-23-2014 12:29 PM
by error123 Go to last post
4 272
 
rmian2
Somewhere between 40% and 60% as it depends on the room
08-23-2014 10:58 AM
by joeten Go to last post
3 277
 
affrod
Hello Guys, This weird screen split problem in ASUS-K53SV
08-23-2014 10:29 AM
by Himanshuj Go to last post
26 5,136
EEK!
Sannedell
You're welcome, that's quite an amazing fix; :Wow1: as that
08-23-2014 09:47 AM
by BIGBEARJEDI Go to last post
4 309
 
pbul2004
The troubleshooting steps here should let you check for
08-23-2014 08:51 AM
by joeten Go to last post
1 162
 
masinipayiwin
As far as the screen res issue, changing text size in the
08-23-2014 06:35 AM
by Corday Go to last post
5 297
 
ekta_4
Thank you. Will try what you suggested.
08-23-2014 03:52 AM
by ekta_4 Go to last post
4 214
 
Mike1215
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Mike1215/chkdsk.jpg
08-22-2014 04:51 PM
by Mike1215 Go to last post
33 977
 
bmsbms29
- - -
 
Blake's7
Samsung for me too...I'm partial to my Samsung RV511.
08-22-2014 11:54 AM
by bassfisher6522 Go to last post
15 502
Twisted
bmsbms29
Thanks loads. I love Tech Support Forum and will donate
08-22-2014 11:32 AM
by bmsbms29 Go to last post
16 318
 
KeithPickering
I also solved this problem using a few commercial off the
08-22-2014 05:30 AM
by ElZilcho Go to last post
7 1,779
 
DeejSullivan
Have now managed to test on a monitor with an HDMI lead
08-22-2014 02:15 AM
by DeejSullivan Go to last post
5 244
 
cfondacaro
I have tried everything I could think of. Meter visible. AC
08-21-2014 07:37 PM
by cfondacaro Go to last post
0 204
Cry
delvincyriac
Hi you may not have applied the thermal paste correctly too
08-21-2014 02:48 PM
by joeten Go to last post
5 335
 
sead16
Thanks! It wouldn't boot from USB but I borrowed a CD copy
08-21-2014 11:23 AM
by sead16 Go to last post
4 304
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 101 to 139 of 139 Moderators : 2
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:01 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts