Spybot problem

This is a discussion on Spybot problem within the Resolved HJT Threads forums, part of the Tech Support Forum category. I carried out a Spybot scan which detected several problems however when I attempted a fix, I received the following


 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-23-2009, 10:00 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
OS: Vista



I carried out a Spybot scan which detected several problems however when I attempted a fix, I received the following message: ERROR Unexpected error in fixing problems [cannot create file C:\windows\wininit.ini Access is denied]

I am using Vista and wasn't aware of any problems, this was just a "routine" scan. I did notice a similar question has been posted but cannot access the fix suggested.

__________________
Johncurtis is offline  
Old 12-23-2009, 10:38 AM   #2
Management Team, Security Center & TSF Academy
Expert Analyst, Moderator, Security Team
Rangemaster, Moderator, TSF Academy
 
tetonbob's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Jan 2005
Location: Transylvania County, North Carolina, USA
Posts: 49,930
OS: XP Pro; XP Home; Win7 x86 & x64



Hi -

I think this is a Vista related issue. See if running Spybot via right click Run As admin helps.

You may wish to ask for help with Spybot specific issues in their dedicated support forum

http://forums.spybot.info/forumdisplay.php?f=4

__________________
Practice Safe Surfing
Because what you don't know, CAN hurt you.
Proud Member of UNITE since 2006

tetonbob is offline  
Old 12-23-2009, 02:57 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
OS: Vista



Thanks tetonbob, that seems to have done the trick. Re-scanned and problems got fixed.
__________________
Johncurtis is offline  
Old 12-23-2009, 03:14 PM   #4
Management Team, Security Center & TSF Academy
Expert Analyst, Moderator, Security Team
Rangemaster, Moderator, TSF Academy
 
tetonbob's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Jan 2005
Location: Transylvania County, North Carolina, USA
Posts: 49,930
OS: XP Pro; XP Home; Win7 x86 & x64



Great, thanks for letting me know, Johncurtis. I'll move this to our resolved topics section.

Surf Safely, and Think Prevention!

Since this issue is resolved, this topic will be archived.
__________________
Practice Safe Surfing
Because what you don't know, CAN hurt you.
Proud Member of UNITE since 2006

tetonbob is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:16 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts