Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

XP seems to looses onboard network card during game play or web browsing

This is a discussion on XP seems to looses onboard network card during game play or web browsing within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. I am yet to determine if it is due to a problem with my IE7 that causes it or not


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-09-2011, 09:35 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
OS: winxp



I am yet to determine if it is due to a problem with my IE7 that causes it or not as it happens during the time i am playing world of warcraft. everything freezes i get disconnected. i go to my connections and see my pppoe connected but it is not connected. when i try connect it then connects but i get no network traffic. this seems to happen after something is closed but i get no message. i get no errors in my event viewer either. its like the pc looses the network adaptors for no aparent reason and still says it ic connected and only way i can find a way to solve it is to restart.

__________________
nightzombie is offline  
Old 09-09-2011, 10:16 AM   #2
Enthusiast
 
Join Date: Aug 2004
Location: England, UK
Posts: 4,525
OS: Windows 7 x86 SP1



Have you got the latest service pack installed? if not, install it.
(For Windows XP the latest and final service pack is SP3)

Then download & install the latest wireless adapter driver from your PC/Laptop manufacturer's website. It will probably be listed in the 'network' category on your PC model's driver download page.
__________________
pip22 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redirecting Issues - rundll32.exe and System Restore.
Hi All, I suspect that my computer has recently been infected with a virus etc. Over the past several days the computer has been playing up and I have noticed that I am being directed to other web sites other than those, which I have chosen. Also, when I shut my computer down via “start” –...
thomasanthony Resolved HJT Threads 34 08-24-2011 12:52 PM
Trojan/Spyware infected! [Antimalware Doctor] Please help!
Hello, I got a dell inspiron laptop that is infected with spyware, and hopefully someone can help me fix this. The problem is I got a fake spyware software installed on my machine, and it's called Antimalware Doctor. It will pop up a window and prompt me to remove spyware that it detected. ...
goukoy Resolved HJT Threads 8 07-07-2011 08:14 AM
Virus and Malware Removal
When opening programs or searching the internet, every activity always causes my memory usage to peak to 100%. It wouldn't bother me if it didn't slow things down. My computer used to perform better. I have a pentium 4, 1.8 ghz with 1gig of ram. Google maps is a particular problem, it uses so much...
NWAngler Resolved HJT Threads 9 03-14-2011 07:18 AM
Plug and Play Causes Services to run 100%
About i week ago I booted my computer and noticed that it was running extremly slow. I opened task manager and found that services.exe was running up my CPU. After going through msconfig and using trial and error, i found that it wouldn't drive it up if i had Plug and Play unchecked. So my...
logicalman Resolved HJT Threads 46 02-09-2011 04:51 AM
Random popups and site redirecting virus
Hello, I'm new to the forum and my problem is that I'm being redirected to unwanted sites like Tazinga or Binkx. I'm running Windows XP and my laptop is about 7 years old. Any help would be great! Here are the Hijack specc UNLESS SPECIFICALLY INSTRUCTED, DO NOT POST THIS LOG. IF REQUESTED,...
Hexamus Inactive Malware Help Topics 2 01-11-2011 07:15 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:48 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts