Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

volume not working on my computer

This is a discussion on volume not working on my computer within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. and i can't figure out why. i have tried all the basic things and still can't figure out the problem.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-30-2007, 01:20 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
OS: WINXP



and i can't figure out why. i have tried all the basic things and still can't figure out the problem. anybody have any suggestions? THANKS!

__________________
PeteyBoy98 is offline  
Old 12-30-2007, 04:03 PM   #2
Mentor Emeritus, Microsoft Support
 
mike2020learnin's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Michigan , I donated so can you
Posts: 3,330
OS: Windows XP Home & Pro. Sp3 / both compleatly updated

My System

Send a message via MSN to mike2020learnin

hello ,


have you checked in the (device manager) to see if your driver is intact and working properly ?

Mike

__________________
Mike,
I will stick with you till the issue is resolve !! Please help the TSF site by donating

How to back up and restore the registry in Windows XP and Windows Vista
How to back up and restore the registry in Windows 98/ ME / NT 4.0 / 2000

mike2020learnin is offline  
Old 12-31-2007, 04:48 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 43
OS: Windows 7



I have having the same problem, no sound. How do I check the 'device manager"? Thanks.
__________________
bkouns001 is offline  
Old 12-31-2007, 06:00 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Stoke, UK
Posts: 8
OS: XP Pro, SP2



right click my computer, select properties, click on the hardware tab (at the top) and click 'device manager'
__________________
Karnivore is offline  
Old 12-31-2007, 06:32 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 43
OS: Windows 7



Thank you. I am embarassed but I will tell you what my problem was.......my computer sound was muted,duh. Thanks for your response though. Wish I were more knowledgable.
__________________
bkouns001 is offline  
Old 12-31-2007, 06:41 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Stoke, UK
Posts: 8
OS: XP Pro, SP2



Nothing to be embarrassed about - we all started somewhere - you can learn a lot from simply browsing on here. As another tech support site says "there's no such thing as a stupid question, but they're the easiest to answer"

__________________
Karnivore is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:51 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts