Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

Unresponsive Plug-in location: unknown

This is a discussion on Unresponsive Plug-in location: unknown within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. I have constant crushes when using my google crome how do i fix this issue I have Windows XP.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-30-2011, 05:46 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 5
OS: Win XP



I have constant crushes when using my google crome how do i fix this issue I have Windows XP.

__________________
jaymoh is offline  
Old 07-30-2011, 05:49 PM   #2
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 26,153
OS: Windows 8 64, Windows 7 64 Bit SP1, XP SP3, Mac OSX

My System


By "Crush" do you mean Crash? And what crashes? Chrome or your whole PC? if it's just Chrome crashing, does this happen with other browsers (ex) IE? Do a System Restore to a time before this happened. Or Uninstall Chrome and restart the computer and reinstall it.

spunk.funk is offline  
Old 07-30-2011, 05:56 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 5
OS: Win XP



Thanks for your reply, oh and sorry for my typo. Yes I mean my videos or downloads or webpages constantly crash and i get the "Aw snap! pop up message" while am online I like using google crome as my internet browser how can i fix this issue.
__________________
jaymoh is offline  
Old 07-30-2011, 06:06 PM   #4
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 26,153
OS: Windows 8 64, Windows 7 64 Bit SP1, XP SP3, Mac OSX

My System


Quote:
Originally Posted by spunk.funk View Post
does this happen with other browsers (ex) IE? Do a System Restore to a time before this happened. Or Uninstall Chrome and restart the computer and reinstall it.
Can you answer the questions in the quote?
Try this: "Aw, Snap!" : Google Chrome errors and crashes - Google Chrome Help
spunk.funk is offline  
Old 07-30-2011, 06:12 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 5
OS: Win XP



i dont know how to do a system restore, I dont like using IE its too slow, I will take a look at the link you have given or do the Uninstall chrome and reinstall and see if this will work. Thanks again
__________________
jaymoh is offline  
Old 07-30-2011, 06:13 PM   #6
Visiting Expert
Microsoft Support Team
 
YTGeek's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: California
Posts: 356
OS: Windows Vista



Hi Jaymoh,

Here is how you would do a system restore. :)

How to restore Windows XP to a previous state

YourTravelingGeek
__________________

CompTIA A+ Certified
CompTIA Network+ Certified

PC running slow? | Virus/Trojan/Spyware Help
YTGeek is offline  
Old 07-30-2011, 06:19 PM   #7
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 26,153
OS: Windows 8 64, Windows 7 64 Bit SP1, XP SP3, Mac OSX

My System


Follow the link in my last post that pertains to the exact error message you are getting.

To do a System Restore Click on Start/ Run, type in c:\windows\system32\restore\rstrui.exe and press enter, or copy and paste this in the run box. Choose a date from the calendar before this started happening.
spunk.funk is offline  
Old 07-30-2011, 06:35 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 5
OS: Win XP



Thanks guys for your help will do this now.
__________________
jaymoh is offline  
Old 07-30-2011, 06:37 PM   #9
Visiting Expert
Microsoft Support Team
 
YTGeek's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: California
Posts: 356
OS: Windows Vista



NP jaymoh hope your able to get the problem your having fixed :)

YourTravelingGeek
__________________

CompTIA A+ Certified
CompTIA Network+ Certified

PC running slow? | Virus/Trojan/Spyware Help
YTGeek is offline  
Old 07-30-2011, 06:56 PM   #10
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 360
OS: Windows 7



Quote:
Originally Posted by jaymoh View Post
I have constant crushes when using my google crome how do i fix this issue I have Windows XP.
__________________
Proxyman is offline  
Old 07-30-2011, 09:07 PM   #11
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 5
OS: Win XP



I keep getting this webpage crashes/hung ups then i get a pop up that says "Shock-wave flash unresponsive- would you like to stop it", then at times it says "Unresponsive plug-in location Unknown" how do i fix this please help-I already just did a system restore and this did not help... I use google chrome as my browser and would like to keep it. i have windows XP on my Pc.
__________________
jaymoh is offline  
Old 08-02-2011, 01:47 AM   #12
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 26,153
OS: Windows 8 64, Windows 7 64 Bit SP1, XP SP3, Mac OSX

My System


Maybe this will help: The following plugin is unresponsive: Shockwave flash. What do I do? - Google Chrome Help

spunk.funk is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Minecraft/Java failing hard
Okay, for about 3 months, possibly more, Minecraft has been crashing with various crash ID's, I have about 12 crash logs with my .exe, but I assure you it's more common then 12. Hopefully someone can help me. List of things I've done. Redownloaded Minecraft Reinstalled Java Reinstalled Java...
Duckii PC Gaming Support 10 06-14-2011 10:02 AM
Browser Hijacked HELP!
HELP, Anyone could help me i accidently clicked somewhere and now my browser keeps redirecting. I cleaned my hosts file and did 3 spybot scan, deleted some weird .exe file in my temp folder, here is HJT log Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:59:08, on 2011-03-21...
mathix Windows 7 Support, Windows Vista Support 1 03-21-2011 03:26 PM
BSOD on my home Win7 HTPC [moved from V/7]
I have an HTPC that I built dedicated to running Windows Media Center. Media Center and supporting apps are all that it does and I do not install software on there beyond my based Media Center applications. Recently I have started to get a BSOD with different messages. One time it says...
AndresE BSOD, App Crashes And Hangs 27 02-15-2011 09:11 PM
Unknown account (S-1-5-21-1547161642-838170752-7253) Appears in windows 7?
Hello guys, let me explain my problem; Well while my AVG was scanning my computer i found some tracking cookies, and i know that they are not a big deal Anyway so i was bored so i checked out the file location (could not find it) possibly because my AVG may had already deleted it?. ...
A1tecice Virus/Trojan/Spyware Help 1 01-26-2011 09:22 AM
[SOLVED] CPU always working at 13/16%.
Hi. My cpu is always at 13/16%. I have checked for viruses malware with kaspersky and windows defender but dont found nothing. I also checked with HJT but dont found nothing bad there. What can be this? I am still very noob tech. Here is my HJT log.
wolfvt13 BSOD, App Crashes And Hangs 7 01-01-2011 08:44 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:54 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts