Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

Strange message"apex xarraydb object"

This is a discussion on Strange message"apex xarraydb object" within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I'm using win xp pro SP3, and recently this message start commimg up all the time, wish says: "APEX


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-18-2009, 12:33 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Europe
Posts: 13
OS: XP pro sp3



Hi,
I'm using win xp pro SP3, and recently this message start commimg up all the time, wish says:
"APEX xarraydb object will expire in 28 days".
It's really strange for me, as I google it, and aparently it's something related to programing in visualbasic, wish I don't touch.

Can anyone help me please?

thank you

__________________
Carl29 is offline  
Old 11-18-2009, 01:40 AM   #2
Part Time Repair Tech
 
Join Date: Feb 2005
Location: Santa Monica, CA
Posts: 1,267
OS: XP, Vista, 7, Ubuntu



In another forum someone claims that it is related to True DBGrid Pro. I'd uninstall it under add / remove programs. Is it listed? Run DriverSweeper to make sure it's all gone if you have to. Then (if you need this program) then reinstall it.

__________________
Blade_Jones is offline  
Old 11-18-2009, 04:42 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Europe
Posts: 13
OS: XP pro sp3



hey,
I really wanted that it was that easy, but I dont have that software installed. Any more ideas? Where did you found that?

Thanks
__________________
Carl29 is offline  
Old 11-18-2009, 12:55 PM   #4
Part Time Repair Tech
 
Join Date: Feb 2005
Location: Santa Monica, CA
Posts: 1,267
OS: XP, Vista, 7, Ubuntu



Found everything using Yahoo. Is True DBGrid Pro a program that you have or used to have on your computer?

Also try START > RUN > msconfig > startup tab > then look for this object
__________________
Blade_Jones is offline  
Old 11-19-2009, 12:51 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Europe
Posts: 13
OS: XP pro sp3



Ok. Nothing in there. I've also unninstalled visual C++2005 and 2008.
And updated one outdated driver, the one from my lan card.

__________________
Carl29 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:59 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts