Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

Some Web Page's Links Won't Work

This is a discussion on Some Web Page's Links Won't Work within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. I have a three-year-old Dell XPS laptop. It has Windows XP on it and runs Internet Explorer 7 (service pack


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-23-2008, 03:43 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
OS: Windows XP



I have a three-year-old Dell XPS laptop. It has Windows XP on it and runs Internet Explorer 7 (service pack I as far as I can tell.)

Recently my Hotmail inbox and various other web pages have quit working correctly. For instance, when I get to my inbox and click on an email, nothing happens. When I check mail and click delete, nothing happens. When I try to go to folders from my inbox, nothing happens. If I left-click and try to open in a new tab or page, nothing happens. Other pages react similarly. For instance - when I am on my insurance site, and I try click "make a payment" or "account history" nothing happens....other pages work correctly. When the web page/links don't work, the bottom of the page either says "error on page" or "javascript;;"

I have reset original web browsing options in internet tools. I have downloaded updates for Internet 7; I have reinstalled javascript. Nothing has worked.

I don't know if this has anything to do with McAfee or not...it expired recently, and I did not want to renew. I tried to uninstall it, but it won't uninstall. When I go to add/remove programs and find McAfee and click remove, the page blinks and nothing happens. Perhaps the two are completely unrelated, but I thought it worth mentioning.

Any help would be appreciated. Thanks!
Smeffletop

__________________
smeffletop is offline  
Old 09-15-2008, 05:10 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
OS: xp service pack 3



ive got the same problem , did you manage to sort it out and what did you do , cheers

__________________
silky1525 is offline  
Old 05-01-2009, 02:42 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 381
OS: xp, windows 7



Try using mcaffee removal tool (mcrp.exe or similar) - this is available from mcaffee website- that fact that mcaffee will not uninstall means that it is corrupt and could be the cause of your problem.
__________________
steveb1234 is offline  
Old 05-29-2009, 09:09 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 381
OS: xp, windows 7



If using the mcafee removal tool did not work try visiting this link and follow the instructions exactly http://support.microsoft.com/kb/257464
__________________
steveb1234 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 01:46 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts