Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

[SOLVED] Task manager looks strange

This is a discussion on [SOLVED] Task manager looks strange within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Today, my Task Manager started looking a bit odd. It lacks the status bar and tabs ("Processes", "Performance", etc), so


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-19-2009, 08:20 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 316
OS: Windows XP SP3, Windows 7

My System


Today, my Task Manager started looking a bit odd. It lacks the status bar and tabs ("Processes", "Performance", etc), so the only thing that shows up is the running tasks window without anything around it. I tried using System Restore, and that brings it back to normal; however, restoring seems to do something to McAfee (it said the detection signature was more than 30 days old, and Windows SecurityCenter reported it as being off), so I don't really wish to have to revert if possible. Right now I've undid the restore and Task Manager is doing this again.

I don't think it has to do with malware, since I've been surfing pretty safely recently and the system behaves no differently from before other than this. What's the problem, and how can I put this back to normal?

I've included a screen capture.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Task manager.JPG
Views:	224
Size:	291.8 KB
ID:	47852  

__________________
Baejung92 is offline  
Old 04-19-2009, 08:23 PM   #2
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Hello,

Try double-clicking the border of the Taskmanager window.

http://support.microsoft.com/kb/193050

http://www.askvg.com/no-border-on-ta...-task-manager/

Hope it helps.

__________________
makinu1der2 is offline  
Old 04-19-2009, 08:25 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 316
OS: Windows XP SP3, Windows 7

My System


Oh wow, I clicked and right-clicked all over the thing and I never thought to try that? Thanks for the quick reply! It's back to normal now.
__________________
Baejung92 is offline  
Old 04-19-2009, 08:33 PM   #4
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Glad to help and Thanks for posting back with results.

You can mark the thread as solved under thread tools at the top of the page.
__________________
makinu1der2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts