Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

[SOLVED] SoundMax Integrated Digital HD Audio Problem!

This is a discussion on [SOLVED] SoundMax Integrated Digital HD Audio Problem! within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello guys. When I am playing old or new games i got sound skipping problem!Really annoying problem.I have it in


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-01-2011, 03:47 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
OS: Windows Xp sp3



Hello guys. When I am playing old or new games i got sound skipping problem!Really annoying problem.I have it in every game. :S
When I am playing example: portal 2, when voice(not every time) is coming game freezes on 1 sec then it starts talking.
I got SoundMax Integrated Digital HD Audio
Date: 16.1.2007
Version: 5.10.1.6110
I lost my driver cd, so i can't reinstall Integrated Digital HD Audio driver.
My OS:
Windows XP 32-bit SP3
4gb Ram
Graphic card: Ati 4870x2
Quadcore 2.6
Guys can you give me link for newest SoundMax Integrated Digital HD Audio driver or some advice how to fix that problem please.
Thanks!

__________________
ImmortalHexoOoR is offline  
Old 05-01-2011, 08:48 PM   #2
TSF Team, Emeritus
 
Coolfreak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Wilkes-Barre, PA
Posts: 5,187
OS: Windows XP Pro / Windows Vista / Windows 7



Is this a OEM computer or custom built?

If OEM - do you have Make & Model number?

If custom built - download & run Everest and have it create a report to attach to your next post. Download link for Everest is in my signature.

__________________
I subscribe to all threads I post in. But, if in case I don't or I forget, and I don't post back within 24 hours, please PM me. I will get back to your thread ASAP.
Coolfreak is offline  
Old 05-01-2011, 10:31 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
OS: Windows Xp sp3



Thanks for responding CoolFreak.
How i can see if is it OEM or custom built Computer.
And where i can see OEM models and numbers.
Thanks
__________________
ImmortalHexoOoR is offline  
Old 05-02-2011, 08:01 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
OS: Windows Xp sp3



I fixed it i went to asus site founded my motherboard and open audio folder and downloaded lastest drivers!
__________________
ImmortalHexoOoR is offline  
Old 05-02-2011, 10:22 AM   #5
TSF Team, Emeritus
 
Coolfreak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Wilkes-Barre, PA
Posts: 5,187
OS: Windows XP Pro / Windows Vista / Windows 7



Glad you figured it out!

Thread closed.

__________________
I subscribe to all threads I post in. But, if in case I don't or I forget, and I don't post back within 24 hours, please PM me. I will get back to your thread ASAP.
Coolfreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digital Video running problem
I'm running Windows 7 on a Dell Inspiron 1545 laptop. Recently I'm having trouble viewing digital videos. The video will stop after a few seconds then begin then stop, again, after a few seconds. This continues. I've run all the maintenance and checkup and update programs and everything seems...
bassbeat Windows 7 Support, Windows Vista Support 9 04-21-2011 12:26 PM
CoD Black Ops problem
Hi guys, i am new to this forum. 2 days ago i installed CoD Black Ops. Installation went correctly, and as i run game and start new game it shows intro and as soon as intro has to end it shows following error : http://img432.imageshack.us/img432/923/errore0hc.png I was trying to fix this...
gonz0. PC Gaming Support 3 01-25-2011 10:16 AM
Problem with audio.
Recently my sound has completely gone. The are no control panels and not even the one from my soundcard comes up (came with motherboard). I revieve 'New Device' messages when i start up my computer, so i decided to re-install the driver from the disk i got with the motherboard and i also downloaded...
Bongomundi Sound Cards 20 01-14-2011 03:28 PM
IDT High Definition Audio CODEC problem
Hello friendly people here at Tech Support Forums! :wave: I've got some noob-ish problems, and I've spent the last few days very sleeplessly trying to fix them to no avail. I recently developed a dislike for Windows Vista, so I decided to change up to XP. I DBaN'd the hard drive, restored 220...
robbysheldon Sound Cards 8 01-05-2011 09:04 PM
Problem with realtek high definition audio sound card
I have a realtek high definition audio sound card I am using roxio 2011 to record and I can only record one side (Mono) even though I have it checked for stero. I have updated my driver, and nothing I've tried works. Would appreciate any help I can get. Thank you.:cry:
PWC Sound Cards 0 01-05-2011 03:31 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 11:21 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts