Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

SB-Entry point not found

This is a discussion on SB-Entry point not found within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. When I turn on my computer I get a Smart Bridge Alert:Motive SB-Entry point not found. The procedure entry point

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread
Old 07-06-2007, 03:12 PM   #1
Registered Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
OS: xp

When I turn on my computer I get a Smart Bridge Alert:Motive SB-Entry point not found. The procedure entry point Get Process Image File Name W could not be located in the dynamic link library PSAPI.DLL
Mary Ann Hook is offline  
Old 07-06-2007, 03:58 PM   #2
Microsoft MVP

Team Manager
- Networking
- Microsoft Support
- Hardware
Old Rich's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
Join Date: May 2007
Location: Houston, Texas
Posts: 52,478
OS: XP, Win 7

You can download and run diagnostics from your hard drive manufacturer to rule out drive failure . . suggest you first back up any data your cherish

Old Rich is offline  
Old 07-06-2007, 05:28 PM   #3
TSF Team, Emeritus
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 78,001
OS: win 7 32x 64x rtm

follow the instruction for PSAPI.DLL
dai is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need HELP...svchost.exe causing freeze up issues...
i think the svchost file may be causing my computer temporarily freeze up (15 second spurts or so) consistently throughout the day. it is quite noticable when playing an MP3 or watching a video. it also happens in Internet Explorer. Winfixer managed to get on my system and i seemed to have...
mpkthecpa Resolved HJT Threads 53 10-16-2005 05:14 PM
Crashing, Malware, Update malfunctions - Please read my HJT log and help me.
I've searched and downloaded for days trying to rid myself of countless problems my computer seems to be encountering, but with little success. I've run or installed Ad-aware, SpyBot, SpywareBlaster, the BitDefender online virus scan, McAfee Stinger antivirus, Microsoft's Antispyware tool (which...
Heroic Inactive Malware Help Topics 49 10-11-2005 02:04 PM
plugin problems
I've tried multiple help forums and no one yet has been able to help me with the problems that I am having. :sayno: I sometimes receive the message when I open Internet Explorer that it contains multiple 3rd party plugins. I noticed another person that had this problem and I think this site...
CCrabb Inactive Malware Help Topics 26 06-10-2005 10:18 PM
Html Coolweb.a
I ran TrendMicro and it came up with this little COOLWEB jewel. It's been on my computer for awhile but I think, maybe incorrectly, that it's in SpyBot quarantine (if there is such a thing). Am I incorrect? One of the problems I am currently having is that some advertising banners don't show up...
GulleyJimson Inactive Malware Help Topics 7 05-24-2005 04:46 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Post a Question

» Site Navigation
 > FAQ

All times are GMT -7. The time now is 09:13 AM.

Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts


Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com