Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

Not receiving the packets

This is a discussion on Not receiving the packets within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I running a small browsing center, 12 computers running XP 7 computers connected one hub, 6 computers connected in


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-19-2012, 08:19 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
OS: Windows XP


Cry

Hi,

I running a small browsing center, 12 computers running XP 7 computers connected one hub, 6 computers connected in another hub. Now a days some systems are not receive the packets in status. Tried several ways to solve the problem but nothing happen. Yesterday onwards 4 computers are not connecting with the hug. Packets are sending frequently , but not receiving from the hub. Its happening few days only. 1 system only have Anti virus other 11 computers don't have anti virus. Installed Hard disk recovery hard. Please help me to solve this problem asap

__________________
rajarajan.brows is offline  
Old 10-20-2012, 04:30 AM   #2
Moderator - Networking
 
etaf's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK, Surrey
Posts: 5,582
OS: XP-SP3, Vista-SP2



what are the hubs connected to ?
you have
12 PC on one hub
6 PC on a 2nd Hub
the PCs that do not work intermittently - are they all connected to 1 hub

What firewall / security suite or anti-virus do you currently have on the PC - or you have ever had on the PC in the past - any trial ware - like Norton, Mcafee , AVG etc

anything common with the PCs that are not working
__________________
Wayne

etaf is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My wireless is sending but not receiving packets?????
hi i have an acer aspire 5315 and im running windows vista home basic, My wireless has had no issues at all until i came to oklahoma yesterday and my internet will not connect to my dads wireless, but at my moms it had no issue, and at the airport i connected to there wifi with no issues also, is...
Mch209 Networking Support 24 01-10-2012 04:20 PM
Packets are being sent whenever i am receiving, slowing my download speed
Hi, i am connecting to the internet via a USB wireless adaptor which communicates with my router downstairs. Everything is fine except that whenever I am receiving packets, there is a corresponding upstream of packets which is subsequently slowing my download speed. I should be getting...
accomplice Networking Support 3 08-06-2011 06:21 PM
Not Receiving Enough Network Packets To Surf The Web?
Hello All, I ran into this problem about two days ago. I have a Asus EEE PC 900 laptop running Windows XP Home. I DO NOT use a modem or router. I connect wireless to someones network (which of course i dont know who it is or how far it is from me) I connect to a Linksys unsecured network. I get...
Snugglekitty410 Networking Support 2 04-07-2011 08:13 AM
How to route Promiscuous Packets?
Hi everyone, I am trying to finish a project and i now have a very un-natural networking question, but i figure that this is the correct place to ask it. Tools: Routing Device = Router. Test App = Creates and Sends Packets through my machine's NIC via NDIS Driver. WAN = Internet. VPN =...
aka_rich Protocols and Routing 6 03-25-2011 10:11 AM
Primary drive 1 not found/modem not sending or receiving packets
Help! I had a virus on my Dell Dim. 3000. Sometimes when I start it it wont even show me a task bar or start menu. It said my ip address was all zeros but I managed to fix that. Now it says Dhcp not enabled and my NetBIOS over Tcpip is disabled. It's not sending/receiving packets. What other info...
jgallant333 Windows XP Support 1 03-03-2011 04:53 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:35 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts