Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

Network hardware is gone & cant connect to the Internet

This is a discussion on Network hardware is gone & cant connect to the Internet within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Alright. I dont really know where to start. I had Windows Xp Media Edition on a computer I just reformatted


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-28-2009, 05:30 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
OS: Windows XP



Alright. I dont really know where to start. I had Windows Xp Media Edition on a computer I just reformatted but apparently its not the right disc and I just installed the Xp version only. Of course Im worried about it taking my Media xp number but that is not my main concern at this time.

After reformatting, I can not connect to the internet and the computer can not find my network hardware. Im familiar with reformatting and such and I have never had this much problems. Im not showing any kind of LAN connection and Im at a loss for what to do. Ive been trying to fix this all day and any help would be appreciated. Also, in device manager I have several things that have a yellow question mark beside them but have no way to update the drivers since I cant connect to the internet.

Not sure what other information I need to list since I am beyond frustrated but let me know and I can post whatever info you need.

Thanks for your time and help with this issue.

__________________
DaleJrFan4Life is offline  
Old 12-28-2009, 05:34 PM   #2
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,854
OS:



On another computer with internet and go to the Computer Manufacturers Support Web site and put in your Make and Model # or Asset Tag # and download the drivers you need to a Flash drive, bring the flash to the computer in question and install the drivers.

__________________
deleted010511 is offline  
Old 12-28-2009, 05:39 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
OS: Windows XP



I have done that as well with no luck.
__________________
DaleJrFan4Life is offline  
Old 12-28-2009, 05:43 PM   #4
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,854
OS:



If you have downloaded the correct Network Adapter and installed it, then you would no longer have a Yellow mark in Device Manager for Network Adapter. Once you have the network adapter installed, then go on the internet to that support site and download the rest of the drivers you need.
__________________
deleted010511 is offline  
Old 12-28-2009, 05:54 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
OS: Windows XP



Refresh my memory here. I have copied all the drivers to a disc and put in the pc. Opened and extracted them all and installed them. Maybe Ive missed something?
__________________
DaleJrFan4Life is offline  
Old 12-28-2009, 06:07 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
OS: Windows XP



Hmmm I dont have a Network Adapter listed at all in the Device Manager. The yellow question marks are under OTHER DEVICES.
__________________
DaleJrFan4Life is offline  
Old 12-28-2009, 06:13 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
OS: Windows XP



I GOT IT! Thanks for your help. I do appreciate it. Now let the updating begin.....

__________________
DaleJrFan4Life is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:08 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts