Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support


Post New Thread
Threads in Forum : Windows XP Support Forum Tools Search this Forum
Announcement
05-13-2011 Coolfreak (TSF Team, Emeritus)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
[SOLVED] no wifi
romas
i hope it not a virus
12-17-2016 12:17 PM
by romas Go to last post
6 518
 
akeeri
hi Last week my explorer.exe started to act strange. It is
12-17-2016 01:53 AM
by akeeri Go to last post
0 475
 
MogWaltz
It might be time to reinstall Windows, now that you have a
12-15-2016 06:44 PM
by spunk.funk Go to last post
19 1,090
 
zhong
No
12-12-2016 05:36 PM
by spunk.funk Go to last post
1 1,982
 
likekinds
- - -
Angry
mossymanrsauk
When Windows XP is installed, at least one user on the
12-06-2016 11:28 AM
by spunk.funk Go to last post
14 771
 
noface0711
You cannot put a HDD with Windows on it that was installed
12-02-2016 01:46 AM
by spunk.funk Go to last post
4 1,585
 
Confounded Also
You can also use CrystalIdeas Uninstall Tool: Uninstall
11-15-2016 04:42 PM
by spunk.funk Go to last post
3 598
 
TRoss1977
Are you or your company using a Proxy Server? Do you log
11-15-2016 01:09 PM
by spunk.funk Go to last post
1 595
 
Mainman407
This AV software may not be compatible with XP, not much
11-14-2016 04:21 PM
by spunk.funk Go to last post
1 949
 
Ferago
Ferago, it's very difficult to find out the problem. Why
11-07-2016 08:06 PM
by Rosam Go to last post
4 908
 
carboncopied
Also under Universal Serial Bus Controllers, is there an
10-30-2016 11:19 AM
by spunk.funk Go to last post
7 879
 
kennth7379
Thanks for your advice, Corday. I've managed to delete and
10-29-2016 10:03 AM
by kennth7379 Go to last post
2 618
 
1988Olds
Hi, you may have to reinstall XP however I don't think it
10-26-2016 04:17 PM
by jenae Go to last post
11 792
Thumbs Up
Tdoggy187
The Hotfix is rolled up into XP SP3. Do you have XP SP3? If
10-25-2016 06:19 PM
by spunk.funk Go to last post
1 588
 
zhong
Funny you should mention XP64, I've had a never installed
10-21-2016 02:34 PM
by kendallt Go to last post
8 797
 
skyclad4
What is the language? Try the solution in post #4 Missing
10-12-2016 02:50 AM
by spunk.funk Go to last post
1 610
 
Aesthete18
Hi there, Just the previous post said, post your computer
10-11-2016 03:36 PM
by DBCooper Go to last post
4 646
 
Suadnovic
Looks like you have 2GB of RAM and a chunk of that is
10-06-2016 04:56 PM
by spunk.funk Go to last post
7 679
 
Luvscoco
Great! Please mark this thread Solved in the Thread Tools
09-26-2016 07:01 PM
by spunk.funk Go to last post
10 711
 
CET
Ya know I tried that very same thing and it wouldn't come
09-20-2016 03:10 PM
by CET Go to last post
3 693
 
tcampanella
Please do not post more then one thread about the same
09-19-2016 05:30 PM
by spunk.funk Go to last post
1 643
 
tcampanella
Hi there, Here's the link to your Lenovo Thinkpad 300x
09-19-2016 10:35 AM
by DBCooper Go to last post
2 704
 
kennth7379
Thanks for your additional suggestions. The remedy of
09-18-2016 10:08 AM
by kennth7379 Go to last post
10 772
Mistake
MentalParadox
I really won't wish to offend you, considering how much
09-18-2016 04:57 AM
by MentalParadox Go to last post
49 1,789
 
octaneman
Why not contact their support or sign up for one of their
09-16-2016 01:24 PM
by spunk.funk Go to last post
1 717
 
CET
Well I'll be a dern monkies uncle....it works, but why? Is
09-13-2016 04:39 PM
by CET Go to last post
4 775
 
kenny1
Hi, In my experience the first thing to go in a laptop
09-04-2016 10:35 PM
by Mr Davo Go to last post
2 792
Question
missmartha
If you have the ebay wireless usb nic with antenna as
08-31-2016 07:37 AM
by gte Go to last post
54 96,251
 
likekinds
I switched the Dword value back to zero. It worked. No more
08-13-2016 02:48 AM
by likekinds Go to last post
7 986
Thumbs Down
spirittoo
Sounds feasible. Some would say we could and should do
08-12-2016 12:27 PM
by Deejay100six Go to last post
17 1,113
 
maddox-007
You have a Bios password set by an Administrator. As Chief
08-09-2016 01:15 PM
by spunk.funk Go to last post
2 831
 
maddox-007
Start the computer boot into Setup (Bios) here on the Main
08-02-2016 12:25 PM
by spunk.funk Go to last post
2 951
 
maddox-007
To add to what Michael is saying. If the computer will boot
08-02-2016 12:17 PM
by spunk.funk Go to last post
2 754
 
murihikukid
You are most welcome! Please mark this thread Solved in the
08-02-2016 12:00 PM
by spunk.funk Go to last post
5 800
 
dkan33
Thank you for all the help !!!! the ole pc is back stronger
07-31-2016 07:11 AM
by dkan33 Go to last post
12 1,032
 
usingpc
Webshots Desktop, get it from Webshots - Free Wallpaper,
07-29-2016 10:09 PM
by Stancestans Go to last post
4 857
 
niC871
You are supposed to figure this out on your own as part of
07-29-2016 02:09 PM
by spunk.funk Go to last post
6 899
 
GhostAssasin105
Yeah, that's how I read that too...running both OSes on a
07-28-2016 02:51 PM
by jayarelawler Go to last post
2 829
 
Cbrown606
OK, you tried all the logical solutions so: We recommend
07-26-2016 09:40 AM
by Corday Go to last post
41 1,743
Arrow
H. Jon
That's fine!
07-11-2016 12:20 PM
by Rich-M Go to last post
26 1,214
 
Doobs890
Boot into Setup (Bios) go to Integrated Peripherals. Look
07-03-2016 01:12 PM
by spunk.funk Go to last post
5 963
 
jakub.hodas122
TSF does not recommend using Hiren's Boot. Try Ultimate
07-02-2016 12:42 PM
by Deejay100six Go to last post
2 1,896
 
douglaswaite
Go to Start/Run and type devmgmt.msc and press Enter. In
06-18-2016 02:33 AM
by spunk.funk Go to last post
2 957
 
Ramanan
To work around this problem, make sure that the Windows
06-16-2016 01:59 AM
by spunk.funk Go to last post
1 1,204
 
KNRover
Right click a blank area on the desktop and choose
06-10-2016 12:31 PM
by spunk.funk Go to last post
1 1,106
 
loqutis borg
Thank you MasterChief and Spunk Funk. I will give it a try
05-30-2016 02:49 PM
by loqutis borg Go to last post
3 986
 
theremotedr
It is advised to do All Windows Updates. Go to Start/All
05-29-2016 01:01 PM
by spunk.funk Go to last post
3 900
 
send2web
Thank you… that helps a lot.. I did attempt to remove
05-25-2016 02:40 PM
by send2web Go to last post
7 899
Smile
karanroy
I would suggest defaulting the BIOS by removing battery and
05-23-2016 01:46 PM
by spunk.funk Go to last post
1 915
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 51 to 100 of 89894 Moderators : 13
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:06 PM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com