Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support

Post New Thread
Threads in Forum : Windows XP Support Forum Tools Search this Forum
Announcement
05-13-2011 Coolfreak (TSF Team, Emeritus)
Announcement
Views: 67,611 View Announcement Announcement: Microsoft Support Staff Members
05-12-2010 jcgriff2 (Team Manager, Microsoft Support
Microsoft MVP
BSOD Kernel Dump Expert)
Announcement
Views: 151,096 View Announcement Announcement: Microsoft MVP Status
02-07-2010 Horse (Administrator)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
dojharris
Straight from Microsoft:
04-14-2008 05:34 PM
by elf Go to last post
1 396
Exclamation
josephexx
Joe, You double posted your request here. Please read
04-14-2008 05:25 PM
by chauffeur2 Go to last post
4 389
Exclamation
josephexx
Hi Joe, When you 'purchased' this Product Activation Key,
04-14-2008 05:11 PM
by chauffeur2 Go to last post
2 439
Cry
kolya
Hi Kolya and welcome to TSF ! I edited the thread's
04-14-2008 04:04 PM
by justpassingby Go to last post
4 474
Cool
good2go7
Thank you for that..... I will keep that in mind the next
04-14-2008 03:46 PM
by michaeldrivas1 Go to last post
7 4,551
 
pgundeti
or Hope this helps / works for you. =)
04-14-2008 03:14 PM
by atomoverride Go to last post
1 1,087
 
Fargo
"ethical" hackers anyways" your right… I'm talking about
04-14-2008 02:53 PM
by michaeldrivas1 Go to last post
49 1,896
 
Trickedoutstz
please tell me what you had in there before?
04-14-2008 02:45 PM
by michaeldrivas1 Go to last post
10 5,637
 
marcy_marc2008
who is the Manufacturer of your memory and what Motherboard
04-14-2008 02:36 PM
by michaeldrivas1 Go to last post
3 1,713
 
sonet
this might help but make a restore point before changing
04-14-2008 12:53 PM
by jimmy Go to last post
2 442
 
boogy886
I followed the links on this page...I thought it all looked
04-14-2008 12:53 PM
by boogy886 Go to last post
16 594
Mistake
atficnavy2000
go here and download the drivers you
04-14-2008 12:48 PM
by michaeldrivas1 Go to last post
1 385
Angry
illuminati
Hi Mack1 done as you told me, took the side casing off
04-14-2008 11:37 AM
by illuminati Go to last post
18 1,148
 
DJoner
I found the solution! This problem has been going on since
04-14-2008 11:07 AM
by DJoner Go to last post
1 2,695
Arrow
Radoman
Interesting. I hadn't even thought of Winamp. I stopped
04-14-2008 10:29 AM
by Radoman Go to last post
2 493
Poll
Radoman
If I had to venture a guess, I'd be willing to bet this is
04-14-2008 10:25 AM
by Radoman Go to last post
10 3,376
 
McBeck
try another video card in it
04-14-2008 10:18 AM
by dai Go to last post
26 1,858
 
Jeff Richardson
Hi Jeff. . . OK... since you followed Dunedin's
04-14-2008 10:07 AM
by jcgriff2 Go to last post
7 9,038
 
luisao
Have you ran a scan disk at all? maybe you should run
04-14-2008 09:51 AM
by michaeldrivas1 Go to last post
2 436
 
vnaff
Hi vnaff and welcome to TSF ! Have you added some hardware
04-14-2008 09:51 AM
by justpassingby Go to last post
1 3,058
 
johnnyoneday
Are you no longer needing assistance and has the
04-14-2008 09:51 AM
by Geekgirl Go to last post
5 9,181
Post
Livor Mortis
Ports are assigned to an IP, therefore as long as the
04-14-2008 09:18 AM
by tecknomage Go to last post
2 984
 
originale
Have you ran it in safe mode or tried? select safe mode
04-14-2008 09:14 AM
by michaeldrivas1 Go to last post
2 4,189
 
Doctor28
Description: swmidi.sys is located in the folder
04-14-2008 08:29 AM
by michaeldrivas1 Go to last post
1 760
 
robtonet
i had a similar problem. this came on my enternal when i
04-14-2008 08:17 AM
by CD27 Go to last post
1 4,002
 
blade1970
GREAT! Solved! good luck with your future endeavors
04-14-2008 07:31 AM
by CD27 Go to last post
8 881
 
txiko
One more thing... Don't download flash Bios iT might cause
04-14-2008 06:55 AM
by michaeldrivas1 Go to last post
3 433
 
gmilne
Have you tried installing SP2?
04-14-2008 06:16 AM
by plainhunt Go to last post
6 504
 
groudon185p
Never mind it seems i was trying to run on a now dead hard
04-14-2008 05:33 AM
by groudon185p Go to last post
1 528
 
vgsaran
Hello Saravanan and Rafi
04-14-2008 05:29 AM
by Dunedin Go to last post
2 712
 
PauDebTass
Even though it appears you're having the same problem,
04-14-2008 05:15 AM
by johnwill Go to last post
2 411
 
Shetani
Welcome to TSF Shetani! Please read 5 Steps For Working
04-14-2008 05:15 AM
by CD27 Go to last post
1 1,841
 
vnagendraprasad
Warm welcome from TSF vnagendraprasad!!! Well, definately
04-14-2008 05:02 AM
by CD27 Go to last post
1 3,064
 
BEDO
Just in case anyone was wondering......I booted up this
04-14-2008 04:38 AM
by BEDO Go to last post
32 1,294
 
jlscabs
Happy to help you :smile: Thanks for posting back
04-14-2008 04:15 AM
by Dunedin Go to last post
4 7,737
 
fwardell
cd is correct, I have a mouse (as well as the button in the
04-14-2008 03:54 AM
by fwardell Go to last post
4 1,792
 
chaks
Welcome to TSF!!!!! You can't boot from ANYTHING? No cd's,
04-14-2008 03:15 AM
by CD27 Go to last post
1 492
 
erock76
I haven't tried deleting the old files yet, but I ran the
04-14-2008 03:12 AM
by erock76 Go to last post
4 3,052
 
the_culprit
Hi The Culprit I too echo Mack's warm welcome to TSF
04-14-2008 02:21 AM
by DonaldG Go to last post
4 4,007
 
matt99b
Hello matt99b, Welcome to TSF! :4-wave: If you don't
04-14-2008 01:28 AM
by chauffeur2 Go to last post
1 1,248
 
spec_r
Hi all, i post the log files here
04-14-2008 01:16 AM
by spec_r Go to last post
11 1,858
 
Domiy
Have you tried turning system restore off then back on ? I
04-14-2008 12:02 AM
by justpassingby Go to last post
37 16,936
 
gmilne
The controller is on the motherboard but the drivers would
04-13-2008 11:18 PM
by kodi Go to last post
1 413
 
razgriz58
check: POWER PACK HARDISK OPERATING SYSTEM AND THEN MOTHER
04-13-2008 10:52 PM
by Ogbodu Go to last post
1 1,747
 
Raymi5
You sent me in the right direction. Actually, what I
04-13-2008 09:34 PM
by mainmimi Go to last post
4 434
 
CD27
Here's one i just saw in another thread, but it's good for
04-13-2008 08:17 PM
by CD27 Go to last post
8 527
Confused
geenah
thanks...I had seen that b4 writing here...none of it could
04-13-2008 07:07 PM
by geenah Go to last post
2 410
Smile
kchel
Let us know how it comes out
04-13-2008 06:53 PM
by Old Rich Go to last post
3 522
 
marzametal
Does Windows Media Player 11 x64... when installed on XP
04-13-2008 06:21 PM
by marzametal Go to last post
0 736
 
garvin122
For some reason, my internet doesn't load certain pages.
04-13-2008 04:40 PM
by garvin122 Go to last post
0 538
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 52551 to 52600 of 89344 Moderators : 14
 
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:28 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts