Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

Help: My monitor has drop shadow on everything

This is a discussion on Help: My monitor has drop shadow on everything within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. I just bought a new computer and hooked up a flat panel monitor to it and I have a slight


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-16-2006, 02:09 AM   #1
Part Time Repair Tech
 
Join Date: Feb 2005
Location: Santa Monica, CA
Posts: 1,267
OS: XP, Vista, 7, Ubuntu



I just bought a new computer and hooked up a flat panel monitor to it and I have a slight shadow on everything (letters, images, etc). Strange. I KNOW this monitor works fine because I never had any problems with it on my other computer.

__________________
Blade_Jones is offline  
Old 01-16-2006, 03:24 AM   #2
Moderator Hardware Team
 
koala's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Posts: 21,400
OS: Win7-64

My System

Is it a DVI or VGA connection, or are you using an adaptor?
Check the cable is firmly attached and, if possible, try another cable.

__________________
koala is offline  
Old 01-16-2006, 03:50 AM   #3
Part Time Repair Tech
 
Join Date: Feb 2005
Location: Santa Monica, CA
Posts: 1,267
OS: XP, Vista, 7, Ubuntu


VGA I believe. I am using a DH15 MM gender adapter and a rather long cable, but then I was using the same adapter on this monitor with my other computer.
__________________
Blade_Jones is offline  
Old 01-17-2006, 07:46 PM   #4
Part Time Repair Tech
 
Join Date: Feb 2005
Location: Santa Monica, CA
Posts: 1,267
OS: XP, Vista, 7, Ubuntu


Thumbs Up

As it turns out it was the cable. I was just using a long extender cable and an adapter. Went to Radio Shack and got a real 6 foot cable and it works fine now.
__________________
Blade_Jones is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:09 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts